9.8.2012 11:39

«Όλοι μαζί στηρίζουμε τη Χιώτικη Αγορά».

- ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΧΙΟΥ

Το Επιμελητήριο Χίου λαμβάνοντας υπόψη αφενός την γενικότερη ιδιαίτερα δυσμενή οικονομική συγκυρία και αφετέρου τα ιδιαίτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η εσωστρεφής οικονομία του νησιού μας , τα οποία έχουν επηρεάσει αρνητικά τις Χιώτικες μικρομεσαίες επιχειρήσεις –μέλη μας αποφάσισε να αναλάβει σειρά πρωτοβουλιών με στόχο την ευαισθητοποίηση του καταναλωτικού κοινού ώστε να στηριχθεί η Χιώτικη Αγορά.
 
Συγκεκριμένα το Επιμελητήριο Χίου προέβη στην :
 

  • εκτύπωση αφισών οι οποίες θα τοποθετηθούν στα καταστήματα του νομού μας
  • εκτύπωση φυλλαδίων τα οποία θα μοιρασθούν σε κεντρικά σημεία της Αγοράς

 
Ήδη κατά την 8η Έκθεση Αγροτουρισμού στελέχη του Επιμελητηρίου διένειμαν το ενημερωτικό φυλλάδιο στο οποίο αναγράφεται το κεντρικό σύνθημα της Εκστρατείας Ευαισθητοποίησης που είναι « Όλοι μαζί στηρίζουμε τη Χιώτικη Αγορά»
Στο φυλλάδιο αναλύονται οι λόγοι για τους οποίους η στήριξη της Χιακής αγοράς είναι κρίσιμη ιδιαίτερα στην παρούσα χρονική περίοδο. Η Χιακή αγορά διαθέτει προϊόντα υψηλής προστιθέμενης αξίας, επάρκεια και χαμηλές τιμές.
Στηρίζοντας τα τοπικά καταστήματα , διατηρούμε τις θέσεις εργασίας στο νησί μας και συμβάλουμε στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ