15.10.2012 20:11

Όλοι μαζί στην απεργία της Πέμπτης

Η επιμονή και η δογματική εμμονή σε αυτή τη σκληρή Νεοφιλελεύθερη πολιτική από το Διευθυντήριο των Βρυξελλών σπέρνει φτώχεια, εξαθλίωση, ανεργία και διευρύνει τα αδιέξοδα της οικονομικής κρίσης. Στοχεύει κυρίως στην υποταγή των εργαζομένων και των Λαών στους τραπεζίτες και στα ισχυρά οικονομικά κέντρα και γι’ αυτό συναντά την καθολική αντίδραση των πολιτών.
Να ακουστεί η φωνή των πολιτών και όχι των δανειστών
Αντιστεκόμαστε – Αντιδρούμε
σ’ αυτή την ΑΔΙΕΞΟΔΗ και ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ πολιτική που στο τέλος του δρόμου θα συναντήσει τη διάλυση της κοινωνικής Ευρώπης, βαθύτατους διχασμούς καθώς και πρωτόγνωρες και ανεξέλεγκτες συγκρούσεις.
Απαιτούμε από την Συγκυβέρνηση τα κόμματα που την στηρίζουν και τους τοπικούς μας βουλευτές  να πουν το μεγάλο ΟΧΙ στους εκβιασμούς και στις παράλογες απαιτήσεις της Τρόικα.
Συνεχίζουμε να αντιδρούμε, γιατί κανένας αγώνας δεν είναι χαμένος,  προσθέτουμε την σταγόνα μας στο ποτάμι της οργής και της αγανάκτησης του Ελληνικού  Λαού.
 
 
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ
 
 
Να ανατρέψουμε τα μνημόνια
Να σταματήσουμε τα μέτρα
Να προστατέψουμε τις συμβάσεις και το ωράριο.
 
Όλοι στην απεργία στις 18 Οκτώβρη 2012
Όλοι στη συγκέντρωση στην πλατεία στις 11:00 πμ

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ