16.4.2019 13:39

«Όλα συνέβησαν μέσα σε λίγα λεπτά…»

Η μαρτυρία του πρατηριούχου για τον θάνατο του 57χρονου

Στα όσα προηγήθηκαν του θανάτου του άτυχου 57χρονου σε πρατήριο καυσίμων στην οδό Καλουτά στα Ταμπάκικα αναφέρθηκε μιλώντας στην κάμερα του «π» ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης Αντώνης Τσουρής.

Σύμφωνα με τον ίδιο όλα συνέβησαν μέσα σε λίγα λεπτά (6 λεπτά καταγράφει η κάμερα από το κλειστό κύκλωμα), που όπως εκ των υστέρων αποδείχθηκε ήταν αρκετά προκειμένου να οδηγήσουν στον θάνατο τον 57χρονο.

«Ειδοποιήθηκα από το προσωπικό αλλά και την Αστυνομία εκ των υστέρων. Προκλήθηκε κάποιος διαπληκτισμός μεταξύ ενός πελάτη και του εργολάβου που έκανε στον δρόμο τα έργα. Δυστυχώς αυτός ο διαπληκτισμός, εξελίχθηκε πολύ άσχημα. Το περιστατικό αυτό συνέβη στις 20:20 το βράδυ της Δευτέρας.

Ο άτυχος 57χρονος, σύμφωνα με τον Αντώνη Τσουρή, μετά τα όσα συνέβησαν σηκώθηκε και στη συνέχεια κατέρρευσε. Όμως δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες γιατί τα όσα είδα ήταν μόνο από τις κάμερες ασφαλείας», ανέφερε ο κ. Τσουρής, προσθέτοντας την ανάγκη καλύτερης σήμανσης και περίφραξης των σημείων όπου πραγματοποιούνται έργα. 

Τι δείχνει το βίντεο της Αστυνομίας

Όπως προκύπτει από το βίντεο που έχει στη διάθεσή της η Αστυνομία, όλα συνέβησαν στις 20:20 το βράδυ της Δευτέρας. Ο άτυχος οδηγός ντιλίβερι, κατά λάθος πάτησε τα τσιμέντα που είχε νωρίτερα στρώσει ο εργολάβος. Πηγαίνοντας για ανεφοδιασμό στο πρατήριο, αρχικά τον πλησιάζει ο εργολάβος με τον οποίο διαπληκτίζονται λεκτικά ενώ λίγο μετά πλησιάζει ο 30χρονος γιος του εργολάβου με τον οποίο ακολουθεί επίσης διαπληκτισμός.

Στη συνέχεια κι αφού το περιστατικό λήγει, ο άτυχος 57χρονος νιώθει ξαφνική αδιαθεσία και σωριάζεται αμέσως στο δάπεδο του πρατηρίου.

Τέλος ο υπάλληλος του πρατηρίου καλεί σε βοήθεια φωνάζοντας ειδοποιώντας και το ΕΚΑΒ το οποίο παρέλαβε τον 57χρονο, ο οποίος στο μεταξύ είχε καταλήξει πριν τη μεταφορά του στο Νοσοκομείο.

Σε ότι αφορά στη διαδικασία της νεκροψίας - νεκροτομής αυτή θα πραγματοποιηθεί το πιθανότερο αργά το απόγευμα της Τρίτης. 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ