15.7.2014 13:13

Όλα έτοιμα για την Κιβωτό του Αίπους

ΑΠΟ 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ Η ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΡΧΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ Η ΠΡΩΤΗ ΣΤΕΓΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ 25 ΠΑΙΔΙΩΝ

Με επίσκεψη- αστραπή στη Χίο ενημερώθηκε ο π. Αντώνιος Παπανικολάου για την πορεία των εργασιών στο Αίπος.

Οι εργασίες προβλέπεται να ολοκληρωθούν στα μέσα Αυγούστου και από τις 22 Αυγούστου έως 5 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η κατασκηνωτική περίοδος όπου με τον π. Αντώνιο θα διαμείνουν στο Χωριό τα παιδιά από τα Σπίτια φιλοξενίας της Κιβωτού του Κόσμου της Αθήνας, του Πειραιά και της Πωγωνιανής Ιωαννίνων.

Το Σεπτέμβριο θα ξεκινήσει και η λειτουργία του Χωριού Παιδικής Προστασίας με αναμενόμενο αρχικό αριθμό φιλοξενούμενων παιδιών 25.

«Η 'Κιβωτός του Κόσμου' ευχαριστεί όλους τους εθελοντές και χορηγούς από την τοπική κοινωνία που τη στηρίζουν στα πρώτα βήματα στο νησί της Χίου και ευελπιστεί ότι η στήριξη αυτή θα συνεχιστεί με την ίδια θερμή ανταπόκριση και το επόμενο διάστημα. Όποιες/οι επιθυμούν να ενημερωθούν για το έργο της Κιβωτού του Κόσμου, να προσφέρουν εθελοντικά στους τομείς ενισχυτικής διδασκαλίας, φροντίδας του χώρου κλπ ή να προσφέρουν είδη διατροφής και ατομικής φροντίδας, παιδικά ρούχα, παιχνίδια, βρεφικά είδη κ.α., μπορούν να επικοινωνήσουν στο 2271081953 και στη διεύθυνση όπου λειτουργεί η κοινωνική υπηρεσία Μπεν Ζαχαρίου 8, Κάστρο, Χίος», σημειώνει σε ανακοίνωσή της η Κιβωτός. 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ