8.2.2013 15:31

Όλα βαίνουν καλώς

ΠΡΟΧΩΡΑ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΑΣΤΙΧΑΣ

Με την ομάδα παρακολούθησης του έργου «Ίδρυση Μουσείου Μαστίχας» αποτελούμενη από στελέχη του Πολιτιστικού Ιδρύματος της Τράπεζας Πειραιώς, συναντήθηκε χθες ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου Κ. Γανιάρης
Κατά τη συνάντηση συζητήθηκε η πορεία του έργου και διαπιστώθηκε η απρόσκοπτη πρόοδος των εργασιών. Μέχρι στιγμής έχει ολοκληρωθεί το 15% των συνολικών εργασιών της κατασκευής του Μουσείου, το οποίο έχει καταληκτική ημερομηνία παράδοσης στο Σεπτέμβριο του 2014. «Το έργο προχωρά κανονικά. Έχουμε κερδίσει ένα μεγάλο στοίχημα που ήταν η ένταξη του και το ξεκίνημα των εργασιών. Η συνεργασία της ΕΜΧ με το Πολιτιστικό Ίδρυμα της Τράπεζας Πειραιώς είναι άψογη και πιστεύω πως με την ολοκλήρωση του, η Χίος θα έχει ένα θεματικό μουσείο που θα λειτουργήσει σημαντικά για την αξία του ίδιου του προϊόντος αλλά και του τουρισμού του νησιού», δήλωσε στον «π» ο κ. Γανιάρης.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ