3.10.2013 12:00

Οκτώ μήνες σε αναμονή

ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ... ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Ο ΣΠΑΣΜΕΝΟΣ ΣΤΥΛΟΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΗ

Περισσότερο από οκτώ μήνες είναι σπασμένη αυτή η μεταλλική φωτιστική κολώνα στον περιφερειακό δρόμο παράκαμψης της πόλης της Χίου απέναντι από το στρατόπεδο Γκιάλα, στο πεζοδρόμιο του διαζώματος από την πλευρά του χείμαρρου Παρθένη.

Η ευθύνη της ζώνης αυτής ανήκει στην δημοτική υπηρεσία ηλεκτροφωτισμού, αφού το έργο είναι δημοτικό και η ΔΕΗ εγκατάστησε μόνο τις παροχές ρεύματος.

Σύμφωνα με τον Παναγιώτη Τσαγρή, η υπηρεσία έχει καταγράψει τις ανάγκες του δικτύου και έχει κάνει τις απαραίτητες ενέργειες για την ένταξη της πίστωσης   αγοράς των εξαρτημάτων στον προϋπολογισμό του 2014. Αιτία της μεγάλης καθυστέρησης είναι ότι δε βρίσκουν τα απαραίτητα ανταλλακτικά επειδή το έργο είναι παλιό.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ