15.4.2020 19:03

Οινούσσες: Δωρεάν Tablet στους μαθητές

Την ιδιωτική συνεισφορά σε μία δύσκολη περίοδο για την Ελλάδα ενεργοποίησε ο Δήμαρχος Οινουσσών Γιώργος Δανιήλ, προκειμένου να εξασφαλιστεί το δικαίωμα της μάθησης για τους μαθητές και τις μαθήτριες των ακριτικών Οινουσσών. 

Απευθυνόμενος στην εταιρεία Prime Marine Management Inc του Αιγνουσιώτη Μιχάλη Γ. Χαλκιά, ο Γιώργος Δανιήλ κατάφερε να εξασφαλίσει μία σημαντική χορηγία για την προμήθεια τάμπλετ τελευταίας τεχνολογίας που θα δοθούν δωρεάν στους μαθητές. 

"Παραλάβαμε σήμερα στο Δημαρχείο τα απαιτούμενα tablets Samsung για την τηλεκπαίδευση των παιδιών του σχολείου μας. Αποτελεί ευγενική χορηγία του συμπατριώτη μας κ. Μιχάλη Γ. Χαλκιά της PRIME Marine Management Inc. Τον ευχαριστούμε θερμότατα και ευχόμαστε στον ίδιο, την οικογένειά του και τους συνεργάτες του Καλό Πάσχα! Ευχαριστίες θερμές οφείλουμε στην Φιλιώ Μιχ. Κωνσταντινίδη για την αποτελεσματική συμβολή της", ανέφερε ο Δήμαρχος Οινουσσών Γιώργος Δανιήλ. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ