27.6.2016 14:41

Οικονομική ανακούφιση

ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΘΑ ΣΥΝΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ

Μεγάλη ανάσα θα πάρουν την επόμενη αγωνιστική σεζόν τα περιφερειακά σωματεία που έχουν γήπεδα ποδοσφαίρου.  Φέτος τα λειτουργικά τους έξοδα θα μειωθούν σημαντικά αφού το Νομικό Πρόσωπο και οι διοικήσεις τους συμφώνησαν σε ένα  πλαίσιο συνδιαχείρισης της επισκευής και συντήρησης  των εγκαταστάσεων, σε αντίθεση με πέρσι όπου τα έξοδα βάραιναν αποκλειστικά  και μόνο τους συλλόγους.

Κάλυψη

Στα πλαίσια της ετοιμότητας που θα πρέπει να έχουν οι συμβαλλόμενοι φορείς, το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα  θα πραγματοποιηθούν αυτοψίες σε όλες τις εγκαταστάσεις, θα καταγραφούν τα προβλήματα, θα συμφωνηθούν τα απαραίτητα έργα,  θα καθορισθεί η οικονομική συμμετοχή του κάθε φορέα και θα υπογραφεί σύμβαση στην οποία θα καθορισθούν τα πάντα που θα αφορούν τις συνεργασίες.

Τα περισσότερα έξοδα  που πιθανά θα φτάνουν  έως και το 60 με 70% των συνολικών πιστώσεων, θα καλυφθούν από το Νομικό Πρόσωπο, που είναι αποφασισμένο να συμβάλλει όσο μπορεί στην οικονομική ανακούφιση των διοικήσεων των σωματείων.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ