28.2.2014 11:28

Οι τεχνολόγοι προτείνου να εκτεθύν τα έργα των μαθητών τους

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Πρόταση για την πραγματοποίηση έκθεσης στο Ομήρειο με έργα και δράσειςτων μαθητών των σχολείων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κατέθεσε στη Διεύθυνση η Ένωση Τεχνολόγων.
Ο προγραμματισμός για την πραγματοποίηση της έκθεσης είναι από 4-11 Απριλίου 2014 με συνδιοργανωτή την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χίου και θέμα:

¨Έκθεση Έργων & ΔράσεωνΣχολείων Δευτεροβάθμιας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Υ.ΠΑΙ.Θ. Χίου¨

Στην έκθεση έχουν την δυνατότητα να λάβουν μέρος όλα τα δημόσια σχολεία της Δευτεροβάθμιας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του Υ.ΠΑΙ.Θ. του Δήμου Χίου και συγκεκριμένα τα: Σ.Ε.Κ. Χίου, 1Ο ΕΠΑ.Λ. Χίου, ΕΠΑ.Λ. Βροντάδου, ΕΠΑ.Λ. Καρδαμύλων, ΕΠΑ.Λ. Οινουσσών, η ΕΠΑ.Σ. Χίου και το E.E.E.E.K Xίου, με όλους τους τομείς και τις ειδικότητες, που το επιθυμούν.

Το περιεχόμενο της έκθεσης αφορά επίδειξη εργαστηριακών ασκήσεων και εξοπλισμού, δοκίμια ή πινακίδες, έργα ατομικά ή ομαδικά, προϊόντα αλλά και δράσεις σχολείων.

Το εκτιθέμενο υλικό των σχολείων, όποιας μορφής επιλεγεί να είναι, θα μεταφερθεί και θα εκτεθεί με ευθύνη των σχολείων προσκομίζοντας έγκαιρα ό,τι απαιτείται από υλικοτεχνικής απόψεως και υποστηρικτικού υλικού (προτζέκτορες, οθόνες, θρανία, χαρτί περιτυλίγματος κλπ) για την έκθεσή του.

 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ