29.1.2015 17:28

Οι σύμβουλοι και οι υπόλοιποι [ΒΙΝΤΕΟ]

ΣΤΑ ΥΨΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ

Στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου μεταφέρθηκε το πρόσφατο επεισόδιο μεταξύ Γ. Μπελέγρη και Στ. Καμπούρη με αφορμή τις θέσεις στάθμευσης των δημοτικών συμβούλων που συμμετέχουν σε επιτροπές εντός ωραρίου εργασίας.

Όλα ξεκίνησαν στην περασμένη Οικονομική Επιτροπή όταν ο πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου στάθμευσε το αυτοκίνητό του σε χώρο στάθμευσης υπηρεσιακών οχημάτων.

Σύντομα η παρότρυνση του Γ. Μπελέγρη να το βγάλει από το συγκεκριμένο σημείο γιατί ενοχλούσε κατέληξε σε τηλέφωνο στην Τροχαία με αποτέλεσμα να επικρατήσει το αδιαχώρητο κατά τη διάρκεια της προηγούμενης συνεδρίασης.

Χθες το θέμα απασχόλησε σε επίπεδο ερωτήσεων το Δημοτικό Συμβούλιο με τον Στέλιο Καμπούρη να επιμένει στη θέση του ότι για τους Δημοτικούς Συμβούλους που συμμετέχουν σε επιτροπές εντός του ωραρίου εργασίας τους θα πρέπει να βρεθεί συγκεκριμένος χώρος στάθμευσης.

Από την άλλη έντονη υπήρξε η απάντηση του Γ. Μπελέγρη που απαντώντας στον κ. Καμπούρη έκανε λόγο για ισότητα των πολιτών μη εξαιρουμένων των συμβούλων.

«Απέναντι στους κανονισμούς και στους νόμους είμαστε όλοι ίσοι. Γιατί οι σύμβουλοι να έχουν ειδικές θέσεις στάθμευση; Να ψάχνουμε και να ψάχνετε όπως όλοι οι Χιώτες. Έχετε μάθει να παρκάρετε μπροστά στον Δήμο. Αυτό πρέπει να σταματήσει», σημείωσε ο κ. Μπελέγρης.

Τελικά η συζήτηση τερματίστηκε με την εισήγηση του Μ. Βουρνού που υποσχέθηκε να εξετάσει το ενδεχόμενο δέσμευσης θέσεων στην οδό Καρπασίας (πίσω από το Δημαρχείο) για όσους συμβούλους συμμετέχουν σε επιτροπές σε ωράριο εργασίας. 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ