27.3.2019 11:58

Οι πιο καλοί οι μαθητές … 550 Χιώτες στο Σχολείο Τουρισμού

Όλα δείχνουν ότι οι Χιώτες επιχειρηματίες, που εμπλέκονται έμμεσα ή άμεσα με τον τουρισμό, στη θεωρία -τουλάχιστον- είναι έτοιμοι να απορροφήσουν γνώσεις στον τομέα τους, προκειμένου να ξεκινήσουν να λειτουργούν πλέον στρατηγικά και όχι μπακαλίστικα την επιχείρησή τους… όπως τόσα χρόνια, καθότι άσπρη μέρα δεν έχουν δει ακόμη.

Έτσι, η αλλαγή του συστήματος λειτουργίας της επιχείρησης τους είναι μονόδρομος, αν θέλουν να επιβιώσουν σε μία εποχή που όλα κινούνται με γοργούς ρυθμούς εξέλιξης.

Η αίθουσα του Ομηρείου γέμισε, οι συμμετοχές άγγιξαν τις 550, οι εθελοντές του OnTour έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και κάπως έτσι με «ηθικό ακμαιότατο» το λεωφορείο OnTour έφθασε για δεύτερη φορά στο νησί μας, φέρνοντας μαζί του πολλούς ομιλητές και εκπαιδευμένα άτομα στον τομέα «τουρισμός».

Παράγοντες του Δήμου Χίου, του Επιμελητηρίου, του Πανεπιστημίου Αιγαίου και του ΙΝΣΕΤΕ έδωσαν το «παρών» το πρωί της Τετάρτης, μίλησαν στην κάμερα του politischios.gr και εξήγησαν τη σημαντικότητα της συγκεκριμένης διοργάνωσης, τονίζοντας τη δίψα των Χιωτών για γνώσεις.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ