17.3.2015 12:17

Οι πέντε ύποπτοι στην αυτοκτονία Γιακουμάκη!Ψάχνουν για το... σημείωμα

Από το μηδέν αρχίζει η έρευνα στην  υπόθεση αυτοκτονίας του Βαγγέλη Γιακουμάκη με τις αστυνομικές αρχές να έχουν ξεκινήσει τον κύκλο των καταθέσεων ξανά αλλά εστιάζουν πλέον σε πέντε άτομα- συμφοιτητές του θύματος.

Η ΕΛ.ΑΣ. εκτιμά ότι μόνο πέντε από τις δεκάδες καταθέσεις «βαράνε κόκκινο» σε σχέση με την υπόθεση και όλη η κατεύθυνση βρίσκεται προς τα εκεί. Πρόκειται για άτομα που τραμπούκιζαν τον φοιτητή.

Την ίδια ώρα, ένα ερώτημα που προσπαθούν να απαντήσουν οι αστυνομικοί είναι αν ο Βαγγέλης άφησε κάποιο σημείωμα πριν την αυτοκτονία, όπως συνήθως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις. 

Αν και η άρση απορρήτου στο κινητό του Γιακουμάκη έδειξε μόνο μια μακράς διαρκείας τηλεφωνική επικοινωνία με την μητέρα του μια μέρα πριν το απονενοημένο διάβημα, ωστόσο ο έλεγχος που πραγματοποιούν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. στον υπολογιστή του άτυχου φοιτητή δεν αποκλείεται να αποδώσει καρπούς.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ