24.11.2015 16:15

Οι Οινούσσες υποδέχτηκαν τους πρωτοετείς [ΦΩΤΟ]

Με κάθε λαμπρότητα τελέστηκε η εκδήλωση για την υποδοχή των πρωτοετών σπουδαστών του ακαδημαϊκού έτους 2015-2016 στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Οινουσσών. Πλήθος προσκεκλημένων κατέφθασε στο νησί και τίμησε με την παρουσία του τη σημαντική αυτή στιγμή για την καριέρα και την εξέλιξη των μελλοντικών αξιωματικών του Εμπορικού Ναυτικού. Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Πλοιάρχων Εμπορικού Ναυτικού Γ. Βλάχος, στελέχη ναυτιλιακών εταιριών από Αθήνα και Χίο, ενώ παρευρέθησαν ο Δήμαρχος Οινουσσών Στ. Βογιατζής, καθώς και ο εκπρόσωπος του αντιπεριφερειάρχη Χίου Ε. Μανάρας, ενώ τον αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χίου, Ψαρών και Οινουσσών κ. Μάρκος.

 Να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά έμπροσθεν της σχολής ανοίχτηκε η ελληνική σημαία 120 τ.μ. που έχει παραχωρηθεί στο Δήμο Οινουσσών από τον Μητροπολίτη Μάρκπ, σημαία την οποία κρατούσαν κατά την υποδοχή των προσκεκλημένων το σύνολο των πρωτοετών σπουδαστών.

 Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν σπουδαστές που αρίστευσαν κατά το προηγούμενο ακαδημαϊκό έτος από τις ναυτιλιακές εταιρίες LIVANOS HELLAS, DORIAN HELLAS και CHANDRIS HELLAS και συγκεκριμένα οι κάτωθι σπουδαστές:

  • Ο ΜΥΤΑΚΙΔΗΣ ΞΕΝΟΦΩΝΤΑΣ, ο οποίος είχε την ΠΡΩΤΗ καλύτερη επίδοση μεταξύ των σπουδαστών του Α΄ εξαμήνου κατά το ακαδημαϊκό έτος 2014-15.
  • Ο ΚΥΔΩΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ο οποίος είχε την ΔΕΥΤΕΡΗ καλύτερη επίδοση μεταξύ των σπουδαστών του Α΄ εξαμήνου κατά το ακαδημαϊκό έτος 2014-15.
  • Ο ΧΑΤΖΑΘΑΝΑΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ο οποίος είχε την ΠΡΩΤΗ καλύτερη επίδοση μεταξύ των σπουδαστών των Β΄-Γ΄ εξαμήνων κατά το ακαδημαϊκό έτος 2014-15.
  • Ο ΚΑΖΑΓΛΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ο οποίος είχε την ΔΕΥΤΕΡΗ καλύτερη επίδοση μεταξύ των σπουδαστών των Β΄-Γ΄ εξαμήνων κατά το ακαδημαϊκό έτος 2014-15.
  • Ο ΜΑΥΡΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ο οποίος είχε την ΠΡΩΤΗ καλύτερη επίδοση μεταξύ των σπουδαστών του Δ΄ εξαμήνου κατά το ακαδημαϊκό έτος 2014-15.
  • Ο ΦΙΛΙΠΠΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΣ-ΑΓΓΕΛΟΣ, ο οποίος είχε την ΔΕΥΤΕΡΗ καλύτερη επίδοση μεταξύ των σπουδαστών του  Δ΄ εξαμήνου κατά το ακαδημαϊκό έτος 2014-15.

Κατά τη διάρκεια της τελετής από το Διοικητή της Σχολής τιμήθηκε ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Πλοιάρχων Εμπορικού Ναυτικού Γ. Βλάχος , ενώ οι σπουδαστές του 4ου έτους επέδωσαν τιμητική πλακέτα στο Διοικητή της Σχολής για την προσφορά του.

Κείμενο από http://www.katarraktisvillage.com, Φώτο από: Π. Γάτη

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ