28.9.2020 19:13

Οι νέοι του Ιδρύματος Τσάκου στην Παγκόσμια Ημέρα καθαρισμού των ακτών

Ο Παγχιακός Σύλλογος ΑμεΑ και το Δίκτυο Εθελοντών του ευχαριστούν όλους όσους συνέβαλλαν στη πραγματοποίηση της δράσης καθαρισμού των ακτών, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας καθαρισμού των ακτών. 

Η δράση έλαβε χώρα στην προσβάσιμη παραλία της Δασκαλόπετρας και υποστηρίκτηκε από τους μαθητές  του Γυμνασίου και Λυκείου Καρδαμύλων, που φιλοξενούνται στη Μαθητική Στέγη « Το Σπίτι της Μαρίας» και του "TEENS" του Ιδρύματος Μαρία Τσάκος. Χάρη σε σας δε, αναδείξαμε έμπρακτα την έννοια του εθελοντισμού και του «ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΝ». Η συμβολή του κάθε ενός και όλων μαζί συνολικά στο καθαρισμό τόσο της ακτής της Δασκαλόπετρας,  της καμπίνας του seatrack, όσο και χώρου του πάρκινγκ, ήταν μεγάλη !! Τους μαθητές συνόδευαν ο καθηγητής του ΕΠΑΛ Καρδαμύλων κ. Σπύρος Καφρίτσας & ο υποδιευθυντής της Μαθητικής Στέγης κ. Μάρκελλος Κασμάς. 

Ελπίζοντας ότι το μήνυμά μας και η προτροπή προς όλους, να συμμετάσχουν στην προσπάθεια καθαρισμού των ακτών όπου και αν βρίσκονται,  έτυχαν καλής αποδοχής, σας ευχαριστούμε θερμά !!

Τέλος ευχαριστούμε τα καταστήματα « SUPER MARKET ΧΑΡΑ» και «EVEREST» για την υλική υποστήριξη  της δράσης.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ