7.6.2013 16:50

Oι κυράδες των Μεστών

Χαίρεσαι να βλέπεις τέτοια άτομα, που παρά την ηλικία τους η προσωπικότητα και ο χαρακτήρας τους τις κάνει να φαίνονται νεότερες από τα πιο νέα σημερινά παιδιά.

Η Μαριάνθη Αλμυρούδη, η Μαρίνα Κόκκινου και η Καλλιόπη Πατέντα πίνουν σχεδόν καθημερινά το καφεδάκι τους σε μια από τις καφετέριες της πλατείας των Μεστών, σε νεανικό στέκι και όχι στα καφενεία,  λειτουργώντας σαν πόλος έλξης για το χωριό, αφού μπολιάζουν τους συνομιλητές τους με τη γνώση της ιστορίας, του πολιτισμού, των αξιών του τόπου, την καθοδήγηση για την μελλοντική στόχευση που πρέπει να υπάρχει σε όλα τα επίπεδα, αλλά κυρίως με μεγάλες δόσεις χιούμορ.

Η κυρά Καλλιόπη ως  γνήσια “χωρατατζού ” απαιτεί από τις άλλες να την καλόχουν και να την προσέχουν επειδή είναι μωρό μπροστά τους, αφού είναι ένα χρόνο μικρότερη. Αντίθετα, η Μαριάνθη και η Μαρίνα της  απαντούν ότι αυτή πρέπει να τις σέβεται και να τις υπακούει ακριβώς επειδή είναι μεγαλύτερες Η κυρά Καλλιόπη είναι 83 χρονών και οι άλλες δύο 84!

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ