13.7.2018 13:03

Οι Χιώτες έκαναν πράξη την αγάπη και ο Π.Σ.Α.μεΑ. τους ευχαριστεί

Το θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» γέμισε στις 9 Ιουλίου από Χιώτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Παγχιακού Συλλόγου και έκαναν πράξη την αγάπη, δείχνοντας ότι είναι ικανοί να στηρίξουν προσπάθειες και τις δύσκολες ώρες να γίνουν μία γροθιά. Ο Σύλλογος, ωστόσο, που μόνο αχάριστος δεν είναι θέλησε μέσω ανακοίνωσης του να ευχαριστήσει έναν προς έναν, που βρέθηκε στη συναυλία, ξεχωριστά και φυσικά όλους τους μουσικούς που πήραν μέρος.

«Η αθρόα προσέλευση του κόσμου απέδειξε ότι η χιακή κοινωνία ανταποκρίθηκε έμπρακτα στο κάλεσμα του μηνύματος «Κάνω πράξη την αγάπη», αλλά και ότι υπάρχει κοινωνική συνοχή.

Ήταν όλοι εκεί!! Χιώτικα μουσικά σύνολα, γνωστά και νέα, τραγουδιστές γνωστοί και νέοι, όλοι μαζί, έδωσαν τον καλλίτερό τους εαυτό, για να τιμήσουν τον κόσμο, που γέμισε ασφυκτικά το θέατρο.

Το Σ.Ε.Μ.Χ. και ο Π.Σ.Α.μεΑ. ευχαριστούν θερμά όλους όσους συνετέλεσαν στη μεγάλη επιτυχία της εκδήλωσης και εύχονται σε όλους καλό καλοκαίρι», αναφέρουν στην ανακοίνωση τους.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ