13.5.2016 10:22

Οι καλύτερες χώρες για να ζεις και να εργάζεσαι από τα 18 ως τα 35

Οι χώρες με τις καλύτερες συνθήκες για να ζει και να εργάζεται η γενιά των millenials (18 έως 35 ετών) αναδεικνύονται σε έρευνα, που δημοσιεύει η πλατφόρμα Best Countries της U.S. News.

 

Στην έρευνα συμμετείχαν χιλιάδες άτομα τα οποία αξιολόγησαν χώρες από όλο τον κόσμο βάσει ενός μεγάλου εύρους κριτηρίων, όπως η κουλτούρα, τα ρομαντικά ραντεβού και η επαγγελματική εξέλιξη.

Σύμφωνα με τα ευρήματα, ο Καναδάς είναι η καλύτερη χώρα στον κόσμο για τους millenials, και ακολουθούν η Γερμανία και το Ην. Βασίλειο. Η Αυστραλία ψηφίστηκε ως η καλύτερη χώρα να ζει κανείς, και στην κατάταξη ακολούθησαν ο Καναδάς και η Ιταλία.

Στην κατηγορία των ευκαιριών καριέρας, η Κίνα κρίθηκε ως η καταλληλότερη χώρα στον κόσμο για να ξεκινήσει κανείς την καριέρα του, ενώ η Ταϋλάνδη η καλύτερη ως προς τις οικονομικές προοπτικές. Όσον αφορά τα ραντεβού, η Βραζιλία κρίθηκε ως η καλύτερη χώρα.

Οι Millennials θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση των εθνικών οικονομιών σε όλο τον κόσμο τις επόμενες δεκαετίες, δήλωσε ο συντάκτης της U.S. News, Brian Kelly, εξηγώντας ότι η κατανόηση των εντυπώσεών τους είναι πολύτιμη στο να καθοριστούν οι τρέχουσες και μελλοντικές προοπτικές της οικονομικής, πολιτικής και πολιτισμικής επιτυχίας των εθνών.

Δείτε τους πίνακες όπως προέκυψαν από την έρευνα…

Γενική αξιολόγηση για τις καλύτερες χώρες:

1. Καναδάς

2. Γερμανία

3. Hν. Βασίλειο

4. Ιαπωνία

5. ΗΠΑ

Οι καλύτερες χώρες να ζει κανείς:

1.  Αυστραλία

2. Καναδάς

3. Ιταλία

4. Ν. Ζηλανδία

5. Σουηδία

Καλύτερες χώρες για ραντεβού:

1. Bραζιλία

2. Ιταλία

3. Ισπανία

4. Αυστραλία

5. Ν. Ζηλανδία

Καλύτερες χώρες για εκκίνηση καριέρας:

1. Κίνα

2. Γερμανία

3. ΗΠΑ

4. Ην. Βασίλειο

5. Καναδάς
Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ