26.7.2016 13:48

Οι Χιώτες πάνε δυο-δυο και στο Ρίο

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΟ ΡΙΟ, ΟΙ ΧΙΩΤΕΣ ΑΘΛΗΤΕΣ Χ. ΜΕΡΣΟΥΣΗΣ ΚΑΙ Γ. ΦΟΥΝΤΟΥΛΗΣ ΜΙΛΟΥΝ ΣΤΟΝ «π» ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ

Το βράδυ της 11ης Αυγούστου ο Χιώτης μαραθωνοδρόμος θα αναχωρήσει από το νησί μας για να παρευρεθεί στο Ρίο. Είναι η πρώτη φορά που ο Χριστόφορος Μερούσης θα συμμετάσχει σε Ολυμπιακούς Αγώνες και δεν κρύβει τη χαρά του. «Πέτυχα ένα όνειρο ζωής και μάλιστα μένοντας στη Χίο. Είμαι χαρούμενος που κατάφερα να προπονηθώ στο νησί μου και αυτό που θέλω είναι να κάνω μια καλή εμφάνιση στους Ολυμπιακούς και να μην απογοητεύσω τους Χιώτες που με έχουν υποστηρίξει» δήλωσε στο «π» ο Χριστόφορος Μερούσης. Ο μαραθώνιος θα πραγματοποιηθεί στις 21 Αυγούστου, όπου είναι και η τελετή λήξης, στις 15:30 ώρα Ελλάδος και θα μεταδοθεί από την κρατική τηλεόραση.

Με μία βαλίτσα γεμάτη όνειρα και φιλοδοξίες φεύγει ο Χιώτης πολίστας για το Ρίο

Και ο Γιάννης Φουντούλης παίρνει το δρόμο για το Ρίο με την Εθνική Ομάδα Πόλο  την Πέμπτη 6 Αυγούστου,  για να αναμετρηθούν με τον πρώτο αντίπαλο, την Ιαπωνία. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο «δικός μας» αθλητής θα αγωνιστεί σε Ολυμπιακούς αγώνες καθώς είχε συμμετάσχει με την ελληνική ομάδα πόλο και στους αγώνες του Λονδίνου. «Όσες φορές και να ζήσεις αυτή τη στιγμή είναι ξεχωριστή» δήλωσε στον «π» ο αθλητής και συμπλήρωσε «πάμε με όνειρα και φιλοδοξίες και ελπίζουμε να πετύχουμε κάτι σπουδαίο». Στο πλευρό του Γιάννη αλλά και ολόκληρης της ομάδας είναι ο προπονητής τους Θοδωρής Βλάχος.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ