13.9.2023 14:13

Οι Χιώτες αστυνομικοί καθιερώνουν τον Αγώνα δρόμου Αγίου Αρτεμίου

Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών / Τοπική Διοίκηση Χίου, είναι Σωματείο μη κερδοσκοπικού  ενδιαφέροντος, το οποίο πραγματοποιεί ή συμμετέχει σε πολιτιστικές δράσεις.  

Τα μέλη είναι εν ενεργεία και απόστρατοι Αστυνομικοί. Σύνθημά είναι το «SERVO PER  AMIKECO» - Υπηρετώ δια της φιλίας!  

Η Τ.Δ.Χίου, αποφάσισε την πραγματοποίηση του «Αγώνα Δρόμου Αγίου Αρτεμίου» την περίοδο  των εορταστικών εκδηλώσεων προς τιμήν του Αγίου Αρτεμίου, Προστάτη της Ελληνικής Αστυνομίας και  την καθιέρωσή του κάθε χρόνο την ίδια περίοδο.  

Ο αγώνας, ο οποίος προγραμματίζεται για την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023, πρωινές ώρες, θα  διεξαχθεί για πρώτη φορά σε μία διαδρομή 5 χλμ. επί της Ε-Ο Καρυών - Χίου (από τον κόμβο Αγίου  Αρτεμίου έως το Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» περιοχή Καστρομηνά, και επιστροφή), θα είναι μη  ανταγωνιστικού χαρακτήρα, με συμμετοχή του προσωπικού του Σώματος, αλλά και πολιτών της Νήσου  Χίου.  

Σκοπός του αγώνα, πέραν της εξωστρέφειας και της ανάπτυξης φιλικών δεσμών μεταξύ  αστυνομικών και πολιτών, θα είναι και φιλανθρωπικός, αξίες για τις οποίες διακρίνονται οι δράσεις της  Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών. 

Φόρμα συμμετοχής στον Αγώνα

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ