9.9.2013 11:55

Οι δυσκολίες ξεπερνιόνται

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΕΦΗΒΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ

«Οι δυσκολίες δεν πρέπει να στέκονται εμπόδιο στην επίτευξη ακαδημαϊκών στόχων και επιτυχούς επαγγελματικής εξέλιξης. Μπορούν να ξεπεραστούν με θέληση, συστηματική δουλειά και εξειδικευμένη θεραπευτική υποστήριξη», επισημαίνεται μεταξύ άλλων από το Κέντρο Παιδιού και Εφήβου, σε ανακοίνωση για την έκφραση συγχαρητηρίων στους επιτυχόντες μαθητές των Πανελλήνιων Εξετάσεων.
«Το Δ.Σ. και η διεπιστημονική ομάδα του Κέντρου Παιδιού και Εφήβου συγχαίρει θερμά όλους τους επιτυχόντες των φετινών πανελληνίων εξετάσεων. Ιδιαιτέρως θα θέλαμε να συγχαρούμε τους μαθητές και τις οικογένειες των μαθητών  που αντιμετωπίζουν συναισθηματικές, μαθησιακές ή άλλου τύπου δυσκολίες, οι οποίοι κατάφεραν να ανταπεξέλθουν στις αυξημένες απαιτήσεις αυτής της χρονιάς. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και περήφανοι για την επιτυχία των μαθητών που απευθύνθηκαν σε μας, μας εμπιστεύτηκαν και παρακολούθησαν το εξειδικευμένο πρόγραμμα που προτάθηκε από τη διεπιστημονική μας ομάδα», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ