15.2.2016 15:34

Οι δικηγόροι συζήτησαν για τον Νέο Κώδικά Πολιτικής Δικονομίας

Ενημέρωση σχετικά με τον Νέο Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας, που αποτέλεσε και ένα από τα θέματα για τα οποία συγκρούστηκαν οι Δικηγόροι με την κυβέρνηση, πραγματοποιήθηκε στις 6 του μήνα από τον Δικηγορικό Σύλλογο Χίου.

Στην ημερίδα συμμετείχε ο λέκτορας Δημ. Μπαμπινιώτης  και η καθηγήτρια του  Αστικού, Εργατικού και Δικονομικού Δικαίου στο ΑΠΘ Χαρ. Απαλαγάκη.

Η διοργάνωση της ημερίδας κρίθηκε αναγκαία, προκειμένου  δικηγόροι και δικαστές  να ενημερωθούν στις σαρωτικές αλλαγές που επέφερε η ψήφιση του νέου Κώδικα τον Ιούλιο του 15.

Από την προσέγγιση των νέων διατάξεων του Κώδικα, από την ενημέρωση και τη συζήτηση που ακολούθησε, επιβεβαιώθηκαν με παραδοχές τα  "αδύνατα" σημεία του Νέου Κώδικα, που κατά την γνώμη των δικηγόρων καί δεν θα συμβάλλουν στην επιτάχυνση της απονομής της δικαιοσύνης, αλλά ταυτόχρονα θα δημιουργήσουν περαιτέρω προβλήματα και αμφισβητήσεις.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ