17.12.2012 15:04

Οι Choppers ευχαριστούν

 
Για την εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε η Λέσχη Μοτοσικλέτας, των Choppers της Χίου, οι οποίοι δια του προέδρου τους Βαγγέλη Τρύπαντζη, κυκλοφόρησαν την παρακάτω ανακοίνωση:
«Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους παραβρέθηκαν στην εθελοντική αιμοδοσία του συλλόγου μας και βοήθησαν να μαζευτεί αίμα για τις ανάγκες του. Αν και μεγάλη η ομάδα, μεγάλη και η προσωπική ενημέρωση που έλαβαν πολλά άτομα, δυστυχώς δεν ήρθε ο αναμενόμενος αριθμός ατόμων, αν και όλοι ξέρουμε τη σημασία του να δίνεις αίμα για το συνάνθρωπο σου, αν και όλοι ξέρουν τη σημασία να νοιάζεσαι για το συνάνθρωπο σου, σημασία που τείνει να εκλείψει και να πάρουν τη θέση της, η αδιαφορία η ιδιοτέλεια και ο εαυτός μας. Ας αλλάξουμε επιτέλους αυτό το φαινόμενο. Είναι στο χέρι μας να σταματήσει εδώ. Αγκαλιάστε επιτέλους τη δωρεά αίματος και οργάνων. Μην αδιαφορείτε σε κάτι, που μπορεί κάποια στιγμή, να είστε εσείς που θα τα έχετε ανάγκη».

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ