11.6.2023 13:38

Οι Αστυνομικοί της Χίου τίμησαν τον προστάτη τους Άγιο Αρτέμιο

Εορτάστηκε το πρωί της Κυριακής 11-Ιουνίου 2023(Κυριακή των Αγίων Πάντων και Αγίου Λουκά Ιατρού Κριμαίας), η ''Ημέρα Τιμής των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας'', στον Ιερό Ναό του Αγίου Αρτεμίου

Ο Διευθυντής και το Προσωπικό της Διευθυνσης Αστυνομίας Χίου με τις οικογένειές τους, φίλοι και γνωστοί καθώς και Απόστρατοι Αξιωματικοί της Αστυνομίας Χίου και των Σωμάτων Ασφαλείας, εκκλησιάστηκαν, μαζί με εκπροσώπους της Πολιτείας και των τοπικών Αρχών που  έδωσαν το παρών τιμώντας την εορτή.

Μετά την επίσημη Δοξολογία διαβάστηκε μήνυμα του Αρχηγου της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγου Λάζαρου Μαυρόπουλου που τόνισε τη σημασία της γιορτής που τιμά τους Απόστρατους Αστυνομικούς που αφιέρωσαν τη ζωή τους στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και μεταλαμπαδεύουν στους νέους εν ενεργεία τον ίδιο ζήλο της τήρησης του ήθους και του καθήκοντος. Παράλληλα χαιρετισμό απηύθυνε στη γιορτή και ο Πρόεδρος των Συνταξιούχων Αστυνομικών Χίου Χατζηλάμπρου Χρυσόστομος.

Παραβρέθηκαν τιμώντας την εορτή, ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου Παντελής Βρουλής, ο Δήμαρχος Χίου Σταμάτης Κάρμαντζης, ο Σταύρος Μιχαηλίδης και ο Γιάννης Μαλαφής, καθώς επίσης ομάδα των Αδελφών του Ερυθρού Σταυρού Χίου και ο Ολυμπιονίκης Μαραθωνοδρόμος μας Χριστόφορος Μερούσης.

Ακολούθησε κέρασμα στην ενοριακή αίθουσα του Αγίου Αρτεμίου.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ