23.10.2015 19:12

Οι Άριστοι

ΠΟΙΟΙ ΒΡΑΒΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ 2015 ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ «ΜΑΡΙΑ ΤΣΑΚΟΣ»

Δέκα παιδιά, τους πρώτους των πρώτων βραβεύει το Ίδρυμα Τσάκος, με τα βραβεία Αριστείας  που έχει θεσμοθετήσει σύμφωνα με τη βαθμολογία και την σειρά επιτυχίας εκάστου.

Οι πρώτοι των πρώτων είναι οι εξής:

1. Μενέλαος Κύλλης του Γεωργίου με βαθμό 19,8 Πρώτος σε βαθμολογία μαθητήςαπόφοιτος του Επαγγελματικού Λυκείου Καρδαμύλων και πρώτος από όλα τα Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια του Νομού

2.Χρήστος Ιωάννου του Κωνσταντίνου με βαθμό 19,4

Πρώτος σε βαθμολογία μαθητής απόφοιτος του Γενικού Λυκείου Καρδαμύλων

3. Απόστολος Βουλγαρέλης του Ανθίμου με βαθμό 19.

4. Μαρία Κοσσένα του Νικολάου με βαθμό 19,1

5. Μαρία Φαρμάκη του Ευαγγέλου με 19.000 μόρια. μαθήτρια που αρίστευσε στις Πανελλήνιες εξετάσεις για την εισαγωγή στα ΑΕΙ ανεξαρτήτως Πανεπιστημιακής Σχολής.

6. Κωνσταντίνο- Μιχαήλ Μπουλαζέρη του Ηρακλή με 16.578 μόρια (Απολυτήριο Λυκείου 19,0), πρώτος κατά σειρά αριστεύσαντας νεοεισαχθέντας με εξετάσεις Χιώτης σπουδαστής στην ΑΕΝ Πλοιάρχων Οινουσσών.

7. Ιωάννης Γιαννάς του Γεωργίου με 17.700 μόρια (Απολυτήριο Λυκείου 18,0) πρώτος κατά σειρά αριστεύσαντας νεοεισαχθέντας με εξετάσεις Χιώτης σπουδαστής στην ΑΕΝ Μηχανικών Χίου.

 

9. Δέσποινα Κοσσένα του Νικολάου με 17.888 μόρια (Απολυτήριο Λυκείου 19,3) Πρώτος αριστούχος νεοεισαχθείσα Χιώτισσα φοιτήτρια του Τμήματος Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών της Σχολής Επιστημών της Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

10. Στον πρώτο/πρώτη διπλωματούχο μεταπτυχιακού διπλώματος του Τμήματος Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών της Σχολής Επιστημών της Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

 

(Θα ορισθεί από το Τμήμα Ναυτιλίας του Πανεπιστημίου.)

 

Στις περιπτώσεις 1 έως και 9 η βράβευση συνοδεύεται από χρηματικό ποσό 500 ευρώ. Η βράβευση της περιπτώσεως 10 συνοδεύεται από χρηματικό ποσό 1.000ευρώ.

 

Τα βραβεία θα επιδοθούν σε ειδική τελετή τον προσεχή μήνα.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ