16.3.2015 17:09

Οι απαγορευμένες αναρτήσεις στο Facebook

Επιτρεπτές, θα είναι φωτογραφίες που απεικονίζουν γυναίκες να θηλάζουν και γυναίκες να δείχνουν το στήθος τους με ουλές από μαστεκτομή

Το Facebook από εδώ και πέρα θα παρέχει στο κοινό περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι υλικό απαγορεύεται στο κοινωνικό δίκτυο.

Η αμερικανική εταιρεία σύμφωνα με δημοσίευμα του bbc θα περιλαμβάνει ένα ξεχωριστό τμήμα για «επικίνδυνες οργανώσεις», με σκοπό να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το τι τύπο «γυμνού» επιτρέπεται να αναρτηθεί. 

Ο νέος οδηγός θα αντικαταστήσει τον παλιό δικτυακό τόπο και θα αποστέλλεται στους χρήστες που ενοχλούνται από τα «posts» των άλλων.

«Κάνουμε σαφές ότι, όχι μόνο δεν επιτρέπονται οι τρομοκρατικές οργανώσεις ή τα μέλη τους στο Facebook, αλλά δεν επιτρέπονται οι έπαινοι και η υποστήριξη των πράξεών τους», εξηγεί για τις νέες κατεθυντήριες η Monika Bicket, επικεφαλής για το περιεχόμενο στο Facebook.
Το Facebook έκανε σαφές ακόμα ότι θα απαγορεύονται κείμενα με «ζωηρό» σεξουαλικό περιεχόμενο, όπως για παράδειγμα η περιγραφή σεξουαλικών πράξεων. 

Επιτρεπτές, θα είναι όμως οι φωτογραφίες που απεικονίζουν γυναίκες να θηλάζουν και γυναίκες να δείχνουν το στήθος τους με ουλές από μαστεκτομή.

Νέα στοιχεία θα περιλαμβάνονται και στον εκφοβισμό, την εγκληματική δραστηριότητα και τον αυτό-τραυματισμό.

 
 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ