5.5.2015 12:21

«Όχι στη διέλευση» [ΒΙΝΤΕΟ]

ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΖΩΓΡΑΦΙΕΣ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ 11ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΖΗΤΩΝΤΑΣ Η ΖΟΛΩΤΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΕΖΟΥΣ

Το δικαίωμά τους να χρησιμοποιούν την πρόσφατα πεζοδρομημένη οδό Ζολώτα με ασφάλεια και χωρίς την παρουσία αυτοκινήτων και δικύκλων διατράνωσαν οι μαθητές του 11ου Δημοτικού Σχολείου Χίου.

Με ζωγραφιές στο χέρι και κύριο σύνθημα «όχι στη διέλευση» μαθητές και δάσκαλοι ζήτησαν να μπει φρένο στην ασυδοσία μερίδας οδηγών που παρά τα απαγορευτικά σήματα χρησιμοποιούν την οδό Ζολώτα είτε για να σταθμεύουν είτε για να περνούν από τη Φιλίππου Αργέντη στη Φιλίππου Πασπάτη χωρίς να κάνουν τον κύκλο.

«Ζητάμε να μην περνάνε μηχανάκια και να μη σταθμεύουν αυτοκίνητα. Έχει δοθεί αγώνας 8 χρόνων για την πεζοδρόμηση της Ζολώτα και ζητάμε να παραμείνει πεζόδρομος. Ένας πεζόδρομος που θα τον χαίρονται οι μαθητές, θα τον χαίρονται οι πεζοί. Είναι ένας πεζόδρομος που σε κάθε περίπτωση δίνει ζωή σε ένα ολόκληρο σχολειό», ανέφερε ο διευθυντής του 11ου Δημοτικού Μ. Σκούφαλος. 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ