26.2.2024 14:40

«Όχι» από τους Δικαστικούς Υπαλλήλους στην κατάργηση των Ειρηνοδικείων (video)

Σε εκ νέου στάση εργασίας και διαμαρτυρία προχώρησαν σήμερα οι δικαστικοί υπάλληλοι της Χίου, με διακοπή εργασιών μεταξύ 09.00 και 11.00.

«Ζητάμε να μην καταργηθούν και συγχωνευθούν δικαστικές υπηρεσίες, να γίνουν μαζικές προσλήψεις δικαστικών υπαλλήλων, να αυξηθούν οι αποδοχές μας και να δοθεί το επίδομα ειδικών συνθηκών», επισημαίνουν οι δικαστικοί υπάλληλοι.

Κορύφωση των κινητοποιήσεων την Τετάρτη

Το ίδιο θα γίνει και αύριο, ενώ οι αγωνιστικές τους κινητοποιήσεις κορυφώνονται την Τετάρτη 28/02/2024, με τη συμμετοχή τους στη μεγάλη απεργία της ΑΔΕΔΥ.

Οι δικαστικοί υπάλληλοι αγωνίζονται με στόχο την χωρίς εμπόδια πρόσβαση των πολιτών στη Δικαιοσύνη, σε όλη την ελληνική επικράτεια. Ζητούν να μην καταργηθούν και συγχωνευθούν δικαστικές υπηρεσίες, να γίνουν μαζικές προσλήψεις δικαστικών υπαλλήλων, να αυξηθούν οι αποδοχές τους και να δοθεί εκ νέου το επίδομα ειδικών συνθηκών.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ