17.8.2016 8:44

Το οφίκιο του Πρωτοπρεσβυτέρου στον ιερέα του μοιραίου λεωφορείου [ΒΙΝΤΕΟ- ΦΩΤΟ]

4 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΣΤΗ ΣΥΚΙΑΔΑ Ο π. ΑΡΓΥΡΙΟΣ ΜΠΑΚΑΛΗΣ ΠΑΡΑ ΤΑ ΚΙΝΗΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΙΕΡΟΥΡΓΕΙ ΣΤΟ ΒΙΚΙ

Το οφίκιο του Πρωτοπρεσβυτέρου, 4 χρόνια μετά το τραγικό δυστύχημα στη Συκιάδα, απένειμε στον Ιερέα του Βικίου π. Αργύριο Μπακάλη ο Μητροπολίτης Χίου κ. Μάρκος, ανήμερα της εορτής του 15Αυγουστο στην Ι.Μ. Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Μερσινίδι.

Ο π. Αργύριος επέβαινε στο μοιραίο λεωφορείο, το οποίο ξεκίνησε από το Βίκι με προορισμό την πόλη της Χίου. Λίγο μετά τη στροφή της Συκιάδας, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα να περάσει στο αντίθετο ρεύμα, να προσκρούσει στις προστατευτικές μπάρες και να πέσει στον γκρεμό.

Από το ατύχημα σκοτώθηκαν 3 άτομα ενώ ο Ιερέας τραυματίστηκε σοβαρά με αποτέλεσμα να χειρουργηθεί δεκάδες φορές. Από τότε μέχρι σήμερα συνεχίζει να αντιμετωπίζει σοβαρά κινητικά προβλήματα όμως ουδέποτε σταμάτησε να ιερουργεί στην Παναγιά του Βικιού.

Τα φωτογραφικά στιγμιότυπα είναι από την ιστοσελίδα amen.gr και το βίντεο από την τελευταία του δήλωση στο politischios.gr το 2013, λίγο πριν χειρουργηθεί για πολλοστή φορά. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ