21.10.2015 16:27

Οφειλές άνω των 800.000 ευρώ για την σίτιση των προσφύγων

ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ- ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΖΗΤΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Η ΚΑΝΟΥΛΑ ΤΩΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΩΝ

Μαζί με τα δεκάδες ζητήματα που μένουν να αντιμετωπιστούν αναφορικά με το μεταναστευτικό, ας σημειώσουμε ότι και οι Χιώτες επαγγελματίες στον χώρο της σίτισης, καθυστερούν να πληρωθούν την παροχή φαγητού που έχουν αναλάβει εδώ και αρκετό καιρό.

Σύμφωνα με επιστολή – διαμαρτυρία του Επιμελητηρίου Χίου προς τον υπουργό Πολιτικής Προστασίας Ν. Τόσκα και τον αναπλ. Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γ. Μουζάλα, οι οφειλές στους Χιώτες επαγγελματίες φτάνουν τα 800.000 ευρώ και εκκρεμούν από τον Απρίλιο.

«Τα μέλη μας ακολούθησαν τη διαδικασία που τους υπέδειξε η Αστυνομική Διεύθυνση Χίου στην οποία υπέβαλλαν και τα σχετικά παραστατικά και ουδεμία ευθύνη φέρουν αναφορικά με «γραφειοκρατικά προβλήματα» προέκυψαν  έκτοτε.  Δεδομένου ότι οι οφειλές ξεπερνούν τις 800.000 ευρώ, παρακαλούμε όπως μεριμνήσετε ώστε να διευθετηθεί άμεσα το εν λόγο ζήτημα, που απειλή την βιωσιμότητα των συμβεβλημένων επιχειρήσεων σίτισης», αναφέρει στην επιστολή του το Επιμελητήριο. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ