20.5.2013 15:55

Ο υδάτινος θησαυρός της Χίου

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΤΗΝ ΚΛΕΙΔΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΓΙΑΣΜΑΤΑ

Το ΚΠΕ Ομηρούπολης Χίου, στο πλαίσιο των υποχρεώσεών του που απορρέουν από το Τεχνικό Δελτίο Έργου του και στα πλαίσια των δράσεων ενηλίκων της Δια Βίου Μάθησης, διοργανώνει  τη διεξαγωγή  επιμορφωτικής ημερίδας στη Χίο με Θέμα :
«Ο Υδάτινος Θησαυρός της Χίου » είναι ο τίτλος επιμορφωτικής ημερίδας που πραγματοποιεί το ΚπΕ Ομηρούπολης.
Το Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Κ.Π.Ε. στην περιοχή της Κλειδούς στο Βροντάδο και στην περιοχή των Ιαματικών Πηγών Αγιασμάτων Χίου, την Παρασκευή 14 και το Σάββατο 15 Ιουνίου  2013
(ΏΡΕΣ  16.30 – 21.00 ΚΑΙ 09.00- 19.00).
Το Σεμινάριο απευθύνεται  σε όλους τους πολίτες της τοπικής κοινωνίας της Χίου.
Το ΚΠΕ Ομηρούπολης Χίου θα καλύψει από το Τ.Δ.Υ. του, όπως προβλέπεται, τα  έξοδα διεξαγωγής της ημερίδας (αφίσα, φακέλους με υλικό του σεμιναρίου – υλικό ΚΠΕ, κέρασμα μπουφέ, φαγητό κατά τη δεύτερη μέρα του σεμιναρίου στην περιοχή ΑΓΙΑΣΜΑΤΩΝ ΧΙΟΥ και τη μετακίνηση των επιμορφούμενων προς  και από το πεδίο του σεμιναρίου  Κ.Π.Ε. – ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΓΙΑΣΜΑΤΩΝ ΧΙΟΥ  – Κ.Π.Ε.).
                                                                                            
Ανώτατος αριθμός συμμετεχόντων ορίζεται ο αριθμός των 50 ατόμων, η επιλογή των οποίων θα γίνει με την τήρηση αυστηρής σειράς προτεραιότητας.
Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων θα υποβάλλονται στο ΚΠΕ ΟΜΗΡΟΥΠΟΛΗΣ ΧΙΟΥ ( ΤΗΛ – ΦΑΧ 2271094478 ΚΑΙ 6973039587)
ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΤΟ  mail@kpe-chiou.chi.sch.gr
ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31 ΜΑΙΟΥ 2013

 

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ