25.8.2015 17:11

Ο ΣΥΡΙΖΑ μπλοκάρει την πώληση του οικοπέδου στα LIDL [ΒΙΝΤΕΟ]

ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ ΣΤΑ LIDL ΠΡΟΧΩΡΑ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

Σαφείς υπαινιγμούς ότι η αγοραπωλησία του οικοπέδου του Νοσοκομείου στα LIDL υποθάλπεται από τον κομματικό μηχανισμό του ΣΥΡΙΖΑ τοπικά, αφού δεν προωθείται η υπογραφή της σχετικής έγκρισης από τον Υπουργό Υγείας Παν Κουρουμπλή, άφησε σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Γ. Επιτροπάκης.

Χαρακτηρίζοντας την επισκευή της παλιάς Χειρουργικής Κλινικής σε έργο ζωής για τον ίδιο, ξεκαθάρισε πως είναι αποφασισμένος να ολοκληρώσει πάση θυσία το έργο , που προϋποθέτει την πώληση του οικοπέδου για να χρηματοδοτηθεί μέρος των εργασιών. Για το σκοπό αυτό έχει ξεκινήσει την συγκέντρωση υπογραφών από πολίτες της Χίου, ώστε να σταλούν στον υπουργό.

Στην αντεπίθεση

Ο Διοικητής του «Σκυλίτσειου» αυτό-αξιολογήθηκε, υποστήριξε ότι παρά τα προβλήματα, τις ελλείψεις σε ιατρικό νοσηλευτικό προσωπικό και την ελλειπή χρηματοδότηση, το Νοσοκομείο αντεπεξήλθε πλήρως στις ανάγκες και στις απαιτήσεις των πολιτών παρέχοντας αναβαθμισμένες υπηρεσίες σε περισσότερο πληθυσμό και καλύπτοντας τα κενά από την ανυπαρξία της πρωτοβάθμιας περίθαλψης (ΕΟΠΥΥ, ΠΕΔΥ, ΟΙΚΟΣ ΝΑΥΤΗ), χωρίς την παραμικρή επιπλέον χρηματοδότηση.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ