Τον προστάτη των ναυτιλλομένων και πολιούχο των Οινουσσών Άγιο Νικόλαο τιμάει την Κυριακή 29 Νοεμβρίου ο Σύλλογος Φίλων Οινουσσών σε εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα ως εξής:
-Θεία Λειτουργία μετ’ Αρτοκλασίας στον Ιερό Ναό Αγ. Σώστη, Λ. Συγγρού στις 10.00 π.μ. και εν συνεχεία
-Πανηγυρική εκδήλωση στον Πολυχώρο του Δήμου Αθηναίων, Τιμοκρέοντος 6Α, στο Νέο Κόσμο (περιοχή Αγ. Σώστη) στις 11.45 π.μ.
Την εκδήλωση θα ευλογήσει ο Μητροπολίτης Χίου Μάρκος ενώ ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο Κλεάνθης Κυριακίδης, διεθνολόγος, υπ. διδάκτωρ και ιδρυτικό μέλος της Ακαδημίας Στρατηγικών Μελετών, με θέμα: «Εξελίξεις και γεωπολιτικοί συσχετισμοί στο διεθνές περιβάλλον της χώρας μας».
Μετά την ομιλία θα επιδοθούν οι έπαινοι του ΣΦΟ στους εισαχθέντες στα ΑΕΙ-ΤΕΙ και Ακαδ. Εμπ. Ναυτικού της χώρας. Τέλος την εκδήλωση θα πλαισιώσει η Χορωδία Αγ. Αλεξάνδρου με εκκλησιαστικούς ύμνους.
Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο.