Κοινωνία

2/8/16 17:24

τελ. ενημ.: 2/8/16 17:24

Ο πολιτιστικός Αύγουστος του Βροντάδου

Μουσική βραδιά, θεατρική παράσταση, ανάγνωση Ομηρικών επών και εργαστήριο δημιουργικής απασχόλησης θα περιλαμβάνει ο «Πολιτιστικός» Αύγουστος στον Βροντάδο.

Οι εκδηλώσεις ξεκινούν το Σάββατο 6 Αυγούστου με μουσικοχορευτική παράσταση από το χορευτικό της ΠΕΚΕΒ και δημιουργική απασχόληση Παιδιών και ολοκληρώνονται το επόμενο Σάββατο 13 Αυγούστου με την θεατρική παράσταση «Οι Τρωάδες» του Ευριπίδη από την Θ.Ο του Γενικού Λυκείου Βροντάδου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων στον Βροντάδο έχει ως εξής:

Σάββατο 6 Αυγούστου: Δημιουργική Απασχόληση παιδιών, συναυλία από την Φιλαρμονική Ορχήστρα του Στρατού και χορευτική παράσταση από την ΠΕΚΕβ στην Πλατεία Αφανή Ναύτη. Ώρα έναρξης: 19:00.

Κυριακή 7 Αυγούστου: Δημιουργική απασχόληση παιδιών και ανάγνωση παραμυθιού από την Μαρία Φαφαλιού με την συμμετοχή της Ευτυχίας Διαμαντάρα.  Ομιλία με θέμα «Τα εναπομείναντα παραδοσιακά σπίτια του Βροντάδου» του Θωμά Καραμουσλή. Ώρα έναρξης: 19:00.

Σάββατο 13 Αυγούστου: Θεατρική παράσταση «Οι Τρωάδες» του Ευριπίδη από την μαθητική Θ.Ο. του Γενικού Λυκείου Βροντάδου και του Γυμνασίου σε διδασκαλία της φιλολόγου Στέλλα Τσιροπινά. Στο μνημείο Ψυχάρη στις 19:30. 

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση