12.1.2013 11:34

O "Πολίτης" πρωτοπορεί στο Βόρειο Αιγαίο

• Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ "ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ Ο.Ε." ΚΑΙ ΤΟΥ "READPOINT" ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΟ TABLET ΣΑΣ

Στην αμεσότερη ενημέρωση του αναγνωστικού κοινού, αποσκοπεί η πρόσφατη συνεργασία της εταιρίας “Readpoint” και του «Πολίτη», που μέσα από την εφαρμογή «Readpoint” επιτρέπει την ανάγνωση της εφημερίδας, σε κινητές συσκευής τρίτης γενιάς όπως tablet και smartphones.
 
Η εξαιρετικά χαμηλή τιμή σε σχέση με την έντυπη έκδοση, οι προσφορές σε 3μηνες, 6μηνες και ετήσιες συνδρομές, η δυνατότητα αποθήκευσης του τεύχους που σας ενδιαφέρει αλλά και η δυνατότητα πλοήγησης σε προηγούμενα τεύχη είναι μερικά μόνο από τα προταιρήματα της εφαρμογής που μπορείτε να την κατεβάσετε από οποιοδήποτε App Store αναζητώντας την εφαρμογή «Readpoint».
 
To ReadPoint™ είναι το μεγαλύτερο Ελληνικό ψηφιακό περίπτερο και βιβλιοπωλείο. Με πολλά ψηφιακά προϊόντα και υπηρεσίες, το ReadPoint™ δίνει τη δυνατότητα στους αναγνώστες να έχουν οποιαδήποτε στιγμή κοντά τους τα αγαπημένα τους έντυπα, σε άριστη ανάλυση και με άπειρες δυνατότητες. 

Τώρα οι αναγνώστες μπορούν με οποιαδήποτε αγορά τους να έχουν το ψηφιακό τους έντυπο σε κάθε οθόνη (υπολογιστή, Laptop, Tablet κινητού και Tablet). 

Το ReadPoint™ παρέχει τη δυνατότητα να αναζητήσετε και να επιλέξετε ανάμεσα σε 1000δες τίτλους, 

• να αγοράσετε
• να διαβάσετε
• να αποθηκεύσετε 
• να μοιραστείτε ψηφιακό περιεχόμενο 

από οποιαδήποτε σημείο του κόσμου και αν βρίσκεστε.
 
Μέσω της πλατφόρμας ReadPoint™, οι αναγνώστες μπορούν να κινούνται εύκολα σε κάθε σελίδα, μέσα στο κείμενο, ανάμεσα σε διαδραστικά γραφικά, κινούμενες εικόνες, βίντεο και πολλά άλλα. Με χιλιάδες από τους καλύτερους ψηφιακούς τίτλους, το ReadPoint™ και οι εφαρμογές του αποτελούν μια επανάσταση στην ανάγνωση. 
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο «π» είναι η πρώτη εφημερίδα σε ολόκληρο το Βόρειο Αιγαίο που μπαίνει στην 3η γενιά ενημέρωσης.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ