2.12.2015 10:54

Ο Π.Ε.Σ.Α.Ε.Ν. για τα προβλήματα στην ηλεκτρονική καταγραφή βαθμών των ΚΕΣΕΝ

Στήριξη στους Πλοιάρχους και Μηχανικούς των οποίων οι βαθμολογίες καθυστερούν να καταγραφούν στο ηλεκτρονικό σύστημα των ΚΕΣΕΝ, αναβάλλοντας ή και μεταθέτοντας την πρόσληψή τους σε ναυτιλιακά γραφεία, εξέδωσε ο Παγχιακός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Αξιωματικών Εμπορικού Ναυτικού.

Στην ανακοίνωσή του αναφέρει:

«Ο Π.Ε.Σ.Α.Ε.Ν (Παγχιακός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Αξιωματικών Εμπορικού Ναυτικού) στην ενημέρωση που έλαβε για τα προβλήματα στο ηλεκτρονικό σύστημα καταγραφής βαθμολογιών των μαθημάτων και άλλων στοιχείων (που είναι συνδεδεμένο με το ΥΝΑ) στο πρόγραμμα του ΚΕΣΕΝ / Πλοιάρχων και Μηχανικών καθώς και στη Σχολή Σωστικών Ασπροπύργου αποφασίζει την δημόσια αλληλεγγύη προς τους συναδέλφους αξιωματικούς και σύμφωνο ως προς το δελτίο τύπου που εξέδωσε η Π.Ε.Μ.Ε.Ν. στο παραπάνω πρόβλημα. Ως αποτέλεσμα της καταστάσεως αυτής είναι η καθυστέρηση της λήψης των πτυχίων των μετεκπαιδευόμενων επιτυχόντων αξιωματικών. Απαιτείται η παρέμβαση των αρμόδιων υπηρεσιών του ΥΝΑ για την επίλυση του προβλήματος που φέρει τους μετεκπαιδευόμενους σε δύσκολη επαγγελματική θέση απέναντι στους εργοδότες τους λόγω σημαντικής χρονικής βραδύτητας».

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ