27.11.2014 15:02

Ο Παττακός, το αεροδρόμιο και η Αποκάλυψη του Ιωάννη ! [ΒΙΝΤΕΟ]

Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΙΧ. ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ – Ν. ΚΑΤΡΑΚΑΖΟΥ ΣΚΙΑΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΔΥΝΗΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΜΑΣ

Αυτιά να τον ακούς θέλεις κάθε φορά που μιλάει τον τουριστικό πράκτορα, Μιχ. Κολοκυθιά. Η αποθησαυρισμένη γνώση του, σε συνδυασμό με τη γλαφυρότητα των τοποθετήσεων του, κάνουν πάντα αξιοπρόσεκτη κάθε παρέμβαση του.

Η δική του τοποθέτηση στη συνεδρίαση που έγινε χθες για τον τουρισμό, παρουσία του θεματικού αντιπεριφερειάρχη, Ν. Κατρακάζου, έδωσε το έναυσμα για να αγγίξουμε την ουσία του υπαρξιακού ερωτήματος για τον τουρισμό μας. Πρέπει πρώτα να προηγηθούν οι υποδομές, για να φέρουν τις αντίστοιχες τουριστικές επενδύσεις ή θα πρέπει η δημιουργία τουριστικών επενδύσεων να απαιτήσει τις υποδομές;

Ο Χιώτης τουριστικός πράκτορας κατηγόρησε την Πολιτεία ότι έχει στερήσει από το νησί τη δυνατότητα εσόδων από τον τουρισμό, καθώς οι παρεμβάσεις της στο πεδίο των υποδομών σταμάτησαν επί Παττακού, όταν έγινε το αεροδρόμιο.

Από την πλευρά του ο κ. Κατρακάζος αντέτεινε το παράδειγμα της Πάτμου, θυμίζοντας ότι σε ένα μικρότερο νησί, χωρίς αεροδρόμιο και λιμενικές υποδομές, τα αποτελέσματα είναι πολύ καλύτερα της Χίου. «Ξέρουν να διαχειρίζονται το προϊόν τους», ανέφερε.

Εξαιρετικά ενδιαφέρον ο διάλογος που αναπτύχθηκε: 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ