26.6.2020 11:26

Ο πανηγυρικός εορτασμός του Απ. Παύλου στις Οινούσσες

Με πνευματική λαμπρότητα προετοιμάζεται και φέτος ο ετήσιος εορτασμός του Απ. Παύλου και η ανάμνησις της διελεύσεως του πρωτοκορυφαίου «αντικρύ Χίου» (Πράξ. Κ 15).

Το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων τη Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020 έχει ως εξής:

-Ωρα 19.00: Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός στην πλατεία Ναυτοσύνης χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Χίου, Ψαρών και Οινουσσών κ. Μάρκου.

- Μετά το πέρας της ακολουθίας του Εσπερινού θα πραγματοποιηθεί ομιλία της Καθηγήτριας Τμήματος Φυσικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Αθηνών και μέλους της Ελλ. Ολυμπιακής Επιτροπής κας Ξένιας Αργειτάκη με θέμα: «Αθλητικές αναφορές στον Απόστολο Παύλο».

- Θα ακολουθήσει βράβευση των μαθητών και μαθητριών του Διαγωνισμού της Ι.Μ. Χίου για τον απόστολο Παύλο και επίδοση Αναμνηστικών Διπλωμάτων στους συμμετάσχοντας.

- Για την εξυπηρέτηση και δωρεάν μεταφορά των επισκεπτών το Ε/Γ-Ο/Γ «ΟΙΝΟΥΣΣΑΙ ΙΙΙ» θα αναχωρήσει από τη Χίο στις 17.30 και από τις Οινούσσες μετά το πέρας των εκδηλώσεων (τηλ. επικοινωνίας 22710 41390). Στο πλοίο τηρούνται οι κανονισμοί προστασίας από τον κορωνοϊό (έντυπο προεπιβίβασης, μάσκα κλπ)

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

Χορηγός του εορτασμού: Ίδρυμα «Γιώργης και Κατίγκω Λεμού»

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ