12.11.2013 13:56

Ο Π. Λαμπρινούδης για την επιτυχία του Χρ. Μερούση

Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στον Χιώτη Πρωταθλητή Μαραθωνοδρόμο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟ ΜΕΡΟΥΣΗ ο οποίος ήταν ο πρώτος Έλληνας που τερμάτισε στο Καλλιμάρμαρο στον 31ο Κλασσικό Μαραθώνιο της Αθήνας και έβδομος συνολικά μεταξύ των συμμετεχόντων.  

Νιώθω υπερήφανος για την διάκρισή του αυτή και συγκινημένος για την αφιέρωσή της νίκης του στην πατρίδα του τη Χίο. Αποτελεί πρότυπο αθλητικής απόδοσης και συμπεριφοράς και τιμά την Χίο αλλά και την χώρα μας γενικότερα.

Συγχαίρω επίσης όλους τους Χιώτες αθλητές που πήραν μέρος στον Μαραθώνειο και συγκεκριμένα τους κ.κ. Γιάννη Τζήκα, Γαιτάνο Αλέκο, Νικήτα Ντάτη, Μιχ. Συμιριώτη, Τελλή Νίκο, Στρουμπή Παντελή, Μαθιούδη Τούλα, Σαραντή Παντελή, Μονιούκα Αντωνία, Βλάττα Γιάννη, Παιδούση Γιάννη, Σαραντινό Ισίδωρο, Βιττάκη Νίκο, Λινό Γιάννη, Σαραντή Ανθίππη, Μελέκο Γιώργο, Ανδρουλάκη Θωμά, Σταμούλη Μαρία, Μποζόπουλο Κώστα και Ζάφτη Ανδρέα για την επίπονη προσπάθεια που κατέβαλαν και εύχομαι να έχουν ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες και επιδόσεις.

Ένα μήνυμα που θέλω να δώσω μέσα από την νίκη του αυτή είναι ότι ο Αθλητισμός αποτελεί τη διέξοδο για τη νέα γενιά. Δημιουργεί στόχους, διάθεση για συνεχή προσπάθεια, διδάσκει στα παιδιά ότι τίποτε δεν χαρίζεται, αλλά ότι όλα στη ζωή κατακτιούνται με κόπο.

Με την ευχή να συνεχιστούν οι προσπάθειες για όλο και περισσότερες διακρίσεις στο πλαίσιο του υγιούς αθλητικού πνεύματος δεχτείτε τα ειλικρινή συγχαρητήρια μου με την ευχή να συνεχίσετε με τον ίδιο ζήλο και αγάπη. 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ