27.9.2016 19:46

«Ο Π. Λαμπρινούδης επιλέγει συνειδητά τον δρόμο του λαϊκισμού»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ «ΠΡΩΤΟΥΒΟΥΛΙΑΣ» ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Ευθύνες για τη μη σύγκλιση απόψεων στο Δημοτικό Συμβούλιο μεταξύ συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης, επιρρίπτει στον Π. Λαμπρινούδη με ανακοίνωσή του ο συνδυασμός της «Πρωτοβουλίας» κατηγορώντας τον για λαϊκισμό.

«Την ώρα που η δημοτική αρχή πασχίζει προκειμένου να δρομολογηθούν θετικές εξελίξεις στο κέντρο της πόλης αναφορικά με τη διαχείριση του μεταναστευτικού ζητήματος, δυστυχώς ο κ. Λαμπρινούδης επιλέγει συνειδητά για μία ακόμη φορά τον δρόμο του λαϊκισμού, μιας και είναι το μόνο το οποίο γνωρίζει να κάνει καλά μέχρι στιγμής. Αυτό άλλωστε ανέδειξε και η χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου κατά την οποία ενώ από την πλευρά μας ζητήθηκε η συγκρότηση διαπαραταξιακής επιτροπής η οποία θα εξέταζε όλες τις πιθανές λύσεις που θα συνόδευαν την απόφαση κλεισίματος του καταυλισμού της Σούδας, ο κ. Λαμπρινούδης τίναξε τη διαδικασία στον αέρα, αρνούμενος οποιαδήποτε συνεργασία με την πλειοψηφία και παρά τις θετικές απόψεις από τον συνδυασμό του», αναφέρει και συνεχίζει λέγοντας ότι : «Είναι πασιφανές ότι ο εύκολος δρόμος είναι αυτός της άρνησης και του μηδενισμού οποιασδήποτε προσπάθειας με στόχο την αποφυγή πολιτικού κόστους. Σε μία ιστορική και κρίσιμη συγκυρία για το νησί μας, εμείς αφήνουμε τον ίδιο να διασχίσει μόνος του αυτόν τον δρόμο διεκδικώντας το αλάθητο. Άλλωστε είναι γνωστό ότι δεν κάνει λάθος όποιος δεν κάνει τίποτα.  Αρνούμαστε να βάλουμε το πολιτικό και προσωπικό μας όφελος πάνω από το κοινό καλό, δηλώνοντας ότι θα συνεχίσουμε μέχρι την «οχύρωση» του νησιού απέναντι στο κατακλυσμιαίο αυτό φαινόμενο, ώστε να μην διαταράσσεται η καθημερινότητα του Χιώτη. Ένα ακόμη βήμα έγινε…»

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ