29.5.2013 16:46

Ο Νίκος Χατζηνικολάου στο Star

Μένει μόνο η επίσημη ανακοίνωση για να επιβεβαιωθεί και τυπικά η επιστροφή του Νίκου Χατζηνικολάου στην τηλεόραση από τη συχνότητα του Star! Η συμφωνία των δύο πλευρών θεωρείται πια δεδομένη. Ο Νίκος Χατζηνικολάου είπε το «ναι» στην πρόταση των ιδιοκτητών του Star, για να αναλάβει σε πρώτη φάση μια δημοσιογραφική εκπομπή στο νέο πρόγραμμα -με πιθανή συμμετοχή αργότερα και στις ειδήσεις. 
 
Η υλοποίηση του σχεδίου έλευσης Χατζηνικολάου στο Star είχε ξεκινήσει από το τέλος του προηγούμενου χρόνου. Το σχέδιο δεν βρήκε τότε τον δημοσιογράφο αρνητικό, όμως οι συνθήκες εκείνη την περίοδο δεν κρίθηκαν οι κατάλληλες για να δώσει τη συγκατάθεσή του στην προοπτική επιστροφής στην τηλεόραση. 
 
Η ιδέα, όμως, δεν εγκαταλείφθηκε, αντιθέτως παρέμεινε ενεργή, μαζί με την επιδίωξη της ιδιοκτησίας του Star για τη ριζική ανανέωση του σταθμού. Η συμφωνία με τον Ν. Χατζηνικολάου, άλλωστε, καταδεικνύει ότι το Star θέλει να επενδύσει εκ νέου στον τομέα της ενημέρωσης, ενισχύοντας το δημοσιογραφικό προφίλ του και ακολουθώντας τις ανάγκες της εποχής, που δεν φαίνεται πια να ευνοεί το life style.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ