16.5.2016 18:45

Ο λόγος για τις άγονες γραμμές

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ Ν.Δ. ΓΙΑ ΤΑ ΑΓΟΝΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ

Την προκήρυξη των άγονων αεροπορικών γραμμών θίγουν με  ερώτηση τους οι βουλευτές της ΝΔ μεταξύ των οποίων και ο Ν. Μηταράκης, προς τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.

Αναφέροντας πως ήδη έχει δοθεί μια παράταση στις άγονες αεροπορικές γραμμές  με σημαντική καθυστέρηση στην προκήρυξη και υλοποίηση του διαγωνισμού, οι βουλευτές ρωτούν  τον Υπουργό:

1. Εάν υπάρχουν τα χρονικά περιθώρια για να προκηρυχθεί και να ολοκληρωθεί ο νέος διαγωνισμός για τις άγονες αεροπορικές γραμμές μέχρι την 30η Σεπτεμβρίου, ημερομηνία κατά την οποία εκπνέει η νέα παράταση της σύμβασης;

2. Για ποιο λόγο δεν προχώρησε έγκαιρα στην προκήρυξη του διαγωνισμού, αν και γνώριζε ότι οι υφιστάμενες συμβάσεις λήγουν στις 31 Μαρτίου, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί κλίμα ανασφάλειας και ανησυχίας για τη διακοπή της αεροπορικής σύνδεσης, ιδιαίτερα σε νησιά και δυσπρόσιτες περιοχές;

3. Ποιες είναι οι προθέσεις του Υπουργείου για τον ανασχεδιασμό των άγονων αεροπορικών γραμμών;

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ