4.8.2016 19:19

Ο Λάκης Παπαδόπουλος στην πρώτη του συναυλία στη Χίο!

Τη μουσική ιδιοφυία που πετυχαίνει να συνταιριάζει τον Παπακωνσταντίνου με τον Π. Τερζή και την Αρλέτα με την Ατζ. Δημητρίου φιλοξενούν για μια βραδιά στα Λιμνιά της Βολισσού το Hook και το Barouzo.

Ο Λάκης Παπαδόπουλος, γνωστότερος ως ο Λάκης με τα ψηλά ρεβέρ, στην πρώτη του εμφάνιση στη Χίο στις 5 Αυγούστου (στις 22.00) συνοδεύεται από τη Γιάννα Φαφαλιού. Ο Απόστολος-Ελευθέριος Παπαδόπουλος είναι γιος δικηγόρου, δημοσιογράφου και ψάλτη. Ο πατέρας του δεν του έκανε το χατίρι να του αγοράσει πικάπ.

 «Δανειζόμουν από μεγαλύτερα ξαδέλφια. Ακουγα Beatles, Shadows, Αζναβούρ, Νιλ Σεντάκα, Πολ Ανκα. Και όποτε άκουγα Τσιτσάνη και Παπαϊωάννου στεκόμουν προσοχή. Δεν μου αρέσουν τα όρια, ήμουν θαυμαστής όλου του μουσικού φάσματος. Ερωτευόμουν με τη μουσική. Ο πατέρας μου άκουγε εκκλησιαστική μουσική. Εκείνος δεν μπορούσε να ακούσει Beatles και εγώ δεν μπορούσα άλλο τις ψαλμωδίες. Λάτρευα τους Beach Boys. Θυμάμαι σε ένα ταξίδι στη Σάντα Μόνικα ντράπηκα να ρωτήσω πού έμεναν και πού έπαιζαν οι Beach Boys. Ακουγαν όλοι ραπ», αυτοπαρουσιάζεται σε μια από τις συνεντεύξεις του. Ξεκίνησε την καριέρα του στην δεκαετία του ’60 με το συγκρότημα «Dragons», στη δισκογραφία ωστόσο εμφανίστηκε το 1981.

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ