10.10.2016 15:10

Ο κυνηγός δεν πρέπει να «παίρνει» μόνο από το βουνό, πρέπει και να «δίνει»

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Γ. ΜΕΝΝΗΣ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΠΕΡΙΟΔΟ, ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ, ΤΑ ΘΗΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ Δ/ΝΣΗ ΔΑΣΩΝ ΚΑΙ ΘΗΡΟΦΥΛΑΚΕΣ

Για να υπάρχει κυνήγι, πρέπει να υπάρχει ισορροπία. Και αυτή ακριβώς η ισορροπία περιλαμβάνει όλα τα επίπεδα, τον άνθρωπο, τα ζώα, τα πουλιά και κυρίως την ίδια την φύση.

Η Χίος αποτελεί έναν μοναδικό κυνηγότοπο στην Ελλάδα και αυτό είναι γνωστό, όπως γνωστό είναι ότι στο νησί μας υπάρχουν χιλιάδες μέλη στον σχετικό Σύλλογο που προσπαθεί να τηρεί τους κανόνες, τους Νόμους και όσα προβλέπονται, προκειμένου το πάθος πολλών ανθρώπων να μείνει άσβεστο.

Ο Γιάννης Μεννής, πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Χίου και μάλιστα πρόσφατα εκλεγμένος, δείχνει να έχει αντιληφθεί τις δυσκολίες που προκύπτουν κάθε χρόνο, κυρίως με αφορμή και τις πρόσφατες πυρκαγιές, ωστόσο μαζί με το Διοικητικό Συμβούλιο αναλαμβάνει συνεχώς πρωτοβουλίες για να ξεπεραστούν.

Όλα όσα τόνισε ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου στη συνέντευξη στο Νίκο Κατσαράκη  

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ