20.10.2020 17:08

Ο Κωνσταντίνος Μουτζούρης για την Ημέρα της Αστυνομίας

Η 20η Οκτωβρίου έχει θεσμοθετηθεί με απόφαση της πολιτείας ως ημέρα που τιμάται ο προστάτης του Σώματος Άγιος Αρτέμιος και παράλληλα ως «Ημέρα της Αστυνομίας». Με αφορμή τον σημερινό εορτασμό, ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης, έκανε την παρακάτω δήλωση: 

«Είναι μια ημέρα γιορτής και παράλληλα τιμής προς όλους τους εργαζόμενους στην Ελληνική Αστυνομία. Εργαζόμενοι που επιτελούν κοινωνικό έργο και προσφέρουν αίσθημα ασφάλειας σε όλους μας. Πολύ δε περισσότερο οι αστυνομικοί στα νησιά του Βορείου Αιγαίου οι οποίοι έχουν επιβαρυνθεί λόγω του μεταναστευτικού και εργάζονται κάτω από αντίξοες και επικίνδυνες συνθήκες. Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να τους ευχαριστήσουμε και να τους στηρίξουμε έμπρακτα με κάθε τρόπο. Χρόνια πολλά σε όλους και σε όλες». 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ