9.3.2022 7:00

Ο Κάμπος μαζεύει τρόφιμα για τον ουκρανικό λαό

Ο Φιλοπρόοδος Όμιλος Κάμπου στέκεται με βαθύ αίσθημα αλληλεγγύης δίπλα στους εκατοντάδες χιλιάδες κατοίκους της Ουκρανίας που βρίσκονται είτε εγκλωβισμένοι σε πόλεις που βομβαρδίζονται είτε στον δρόμο της προσφυγιάς.

Εκατό χρόνια μετά την Μικρασιατική Καταστροφή μια νέα ανθρωπιστική κρίση πλήττει την ανθρωπότητα και απαιτείται η ευαισθητοποίηση των κοινωνιών, παιδιών και ενηλίκων .

Ο ΦΟΚ συνεργάζεται με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, παράρτημα Χίου, αλλά και με το Δημοτικό Σχολείο του Κάμπου που ήδη έχει αναδείξει το θέμα με διάφορες δράσεις και παραχωρεί μία αίθουσα, για τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης σύμφωνα με την παρακάτω λίστα:

Γάλα εβαπορέ, σκόνη γάλακτος για παιδιά κονσέρβες παντός τύπου και προϊόντα μακράς διάρκειας δημητριακά, παξιμάδια, ζυμαρικά, ρύζι, όσπρια είδη προσωπικής υγιεινής

Η βοήθεια θα σταλεί μέσω του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στον Ουκρανικό Ερυθρό Σταυρό και θα διανεμηθεί όπου χρειάζεται.

Ο ΦΟΚ θα συγκεντρώνει τα προσφερόμενα είδη στο Βορινό κτίριο του Δημοτικού Σχολείου Κάμπου από τις 10.00 – 11.30 το πρωί και στα Γραφεία του Ομίλου που στεγάζονται στο διώροφο κτίριο στο πάρκινγκ του Δ.Σ Κάμπου , από τις 17.00 – 19.00. Μέρες: Τρίτη – Παρασκευή γι' αυτήν την εβδομάδα. Για οτιδήποτε νεώτερο θα υπάρξει ενημέρωση.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ