23.7.2012 19:12

Ο Κ. Μουσουρούλης για την τραγωδία της Συκιάδας

 
Μετά το τραγικό δυστύχημα με το λεωφορείο του ΚΤΕΛ στη Χίο, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τρεις άνθρωποι και να τραυματιστούν εννιά, ο Υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου, Κωστής Μουσουρούλης δήλωσε:
 
Εκφράζω τη βαθιά μου θλίψη και οδύνη για τον αδόκητο χαμό των συνανθρώπων μας σήμερα το πρωί στη Συκιάδα. Θα ήθελα να συλλυπηθώ τις οικογένειες των θυμάτων. Η σκέψη μας είναι μαζί τους. Θέλω επίσης να ευχηθώ ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες.
Οι πυροσβέστες, οι αστυνομικοί και οι γιατροί της Χίου κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια – και τους αξίζουν συγχαρητήρια για αυτό – αλλά δυστυχώς δεν κατέστη εφικτό να σωθούν τρεις ανθρώπινες ζωές. 
Δεν θα ήθελα, προς το παρόν, να σχολιάσω τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος, καθώς η έρευνα είναι ακόμα σε εξέλιξη. 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ