4.5.2016 16:43

«Ο Χριστός Αναστήθηκε, εμείς πεθαίνουμε»

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ

Ο Χριστός Αναστήθηκε, αλλά οι συνταξιούχοι  ζουν τον Επιτάφιο τους και πρέπει να αγωνιστούν για να  διεκδικήσουν την Ανάσταση, η οποία προς το παρόν δεν φαίνεται να έρχεται.

Μήνυμα διεκδίκησης και αγώνα έστειλαν από το Εργατικό Κέντρο οι φορείς των συνταξιούχων που συμμετέχουν στην απεργιακή κινητοποίηση και την εκδήλωση που διοργανώνει την Κυριακή στις 10:30 το Εργατικό Κέντρο Χίου, στο χώρο του.

Οι πρόεδροι του Εργατικού Κέντρου Κώστας Λίνας και των συλλόγων των  συνταξιούχων Ναυτικών Μιχάλης Ατσίπαπας, του ΙΚΑ Λάμπρος Χειλάς,   των  δημοσίων υπαλλήλων Βασίλης Αγγελής και η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του συλλόγου Καρκινοπαθών Χίου ΕλπίΖΩ Μαρούσα Σταμούλη με τη  χθεσινή συνέντευξη τύπου καλούν τον κόσμο να συμμετάσχει στην κινητοποίηση. 

«Το οφείλουμε  στον εαυτό μας, στις οικογένειες μας, στα παιδιά μας και στην πατρίδα μας να αντιδράσουμε και να προσπαθήσουμε μαζικά και δυναμικά να ανατρέψουμε αυτή την άρρωστη οικονομικά και κοινωνικά κατάσταση, που μας καταβαραθρώνει οικονομικά  και μας καταστρέφει κοινωνικά», είπαν όλοι  με μια φωνή.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ