9.10.2012 14:06

Ο "Χιώτης" στρατιωτικός που υποδέχθηκε τη Μέρκελ (ΦΩΤΟ)

Γνώριμη ήταν η φιγούρα του στρατιωτικού τελετάρχη που υποδέχθηκε τη Γερμανίδα Καγκελάριο Άγκελα Μέρκελ, στον «Ελευθέριος Βενιζέλος» στις 13:30 σήμερα το μεσημέρι.
Πρόκειται για τον  συνταγματάρχη Κ. Τζιτζικώστα, που διετέλεσε διοικητής στο 3ο ΕΤΕΘ της Λαγκάδας και πέρυσι υπηρέτησε την 96 ΑΔΤΕ «Χίος» από τη θέση του Επιτελάρχη της Ταξιαρχίας.
Ένα χρόνο μετά, από τη θέση του διοικητή Συντάγματος στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, του ανατέθηκε η τελετή υποδοχής της Α. Μέρκελ, αφού μετατέθηκε στην Αθήνα.
Ευθυτενής και άψογος παρουσιαστικά, έφερε εις πέρας το καθήκον του αφού το στρατιωτικό άγημα των ειδικών δυνάμεων απέδωσε τις πρέπουσες τιμές όπως επιβάλει το πρωτόκολλο σε άψογο σχηματισμό. 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ