31.10.2016 9:21

Ο... γολγοθάς του Καρουσάκη

Ο σημαντικός ερμηνευτής του λαϊκού τραγουδιού μετά τη νοσηλεία του σε ιδιωτική κλινική (όπου υποβλήθηκε σε πεντάωρη χειρουργική επέμβαση στο ισχίο και τοποθετήθηκε γύψος στο σπασμένο χέρι του) επέστρεψε στο σπίτι του, όπου ζει πλέον έναν καθημερινό γολγοθά. Από τον Σεπτέμβριο που δέχτηκε την επίθεση μέχρι σήμερα, αν και βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης, είναι αδύνατον να σταθεί στα πόδια του, δεν μπορεί να αυτοεξυπηρετηθεί, ενώ δεν βγαίνει πλέον από το σπίτι του. Κινείται εντός μόνο με το αμαξίδιό του, γι' αυτό και όλα τα έπιπλα έχουν μετακινηθεί προς αποφυγήν ενός νέου τραυματισμού του.

«Είναι ακόμα σοκαρισμένος από το γεγονός. Εζησε έναν εφιάλτη που δυστυχώς δεν λέει να τελειώσει. Ο Κώστας μου, ο γλυκός μου Κώστας, δεν μπορεί να περπατήσει. Ούτε ένα ποτήρι νερό δεν μπορεί να βάλει μόνος του» αποκαλύπτει στην «Espresso» η σύζυγός του Γιούλη Καρουσάκη, που για ακόμη μια φορά απευθύνει έκκληση σε όποιον είδε τον δράστη.

Πληροφορία

«Αυτόπτες μάρτυρες, γείτονες και καταστηματάρχες, τους παρακαλώ πολύ να προσφέρουν οποιαδήποτε πληροφορία, έστω και ανώνυμα, με σκοπό τον εντοπισμό και τη σύλληψη του άνδρα που βάσει των μαρτυριών είναι περίπου 40 χρόνων, με τον λευκό σκύλο, εναντίον του οποίου ο σύζυγός μου κατέθεσε μήνυση στην Αστυνομία, αλλά κυκλοφορεί ελεύθερος» λέει και η φωνή της σπάει.

Η καθημερινότητα για την οικογένεια άλλαξε εντελώς ύστερα από εκείνο το βράδυ του Σεπτεμβρίου που ο 72χρονος καλλιτέχνης δέχτηκε επίθεση, όπως ισχυρίζεται, από έναν μεγαλόσωμο λευκό σκύλο στο κεντρικότερο σημείο του Παλαιού Φαλήρου, στο πάρκο της οδού Αγίου Αλεξάνδρου. «Κατέβαλα μεγάλες προσπάθειες να απωθήσω το ζώο. Ηταν σαν αφηνιασμένο και παρά τον πανικό μου και τις δυνατές δαγκωνιές που δεχόμουν στο σώμα βρήκα το κουράγιο και φώναξα οργισμένος στον ιδιοκτήτη του να μαζέψει το ζώο» μας είχε αποκαλύψει ο Κώστας Καρουσάκης από την ιδιωτική κλινική όπου νοσηλευόταν. Μάλιστα, όπως αναφέρει και στη μήνυση κατά αγνώστου που υπέβαλε, ο δράστης τράβηξε τον σκύλο από το λουρί, τον έδωσε σε μια κοπέλα που τον συνόδευε, και στη συνέχεια του επιτέθηκε πισώπλατα με γροθιές και κλοτσιές, βρίζοντάς τον χυδαία προτού εξαφανιστεί τρέχοντας.

Η ψυχολογία του σημαντικού ερμηνευτή, που υποφέρει από φριχτούς πόνους και δεν μπορεί (ακόμα) να σταθεί στα πόδια του, δεν είναι καλή. Η ανάρρωσή του γίνεται αργά αλλά σταθερά. «Σήμερα (σ.σ.: την περασμένη Πέμπτη) ασθενοφόρο τον μετέφερε στην κλινική όπου οι γιατροί του αφαίρεσαν τον γύψο από το χέρι και, αν βλέπατε τα μάτια του, θα καταλαβαίνατε πόσο πόνο κρύβει μέσα του» λέει η σύζυγος και φύλακας άγγελός του, η οποία ανέλαβε μόνη της τη φροντίδα του.

Παράπονο

Τα παιδιά του Ελένη, Πόπη, Μαρία και Κωνσταντίνος είναι καθημερινά δίπλα του και του κρατούν συντροφιά, συζητώντας μαζί του για να μη σκέφτεται, να μη θυμάται. Το μόνο που ζητούν από τις Αρχές είναι να κάνουν το καθήκον τους και να συλλάβουν τον δράστη. Φίλοι του Καρουσάκη από την Αμερική, τον Καναδά, την Ευρώπη, απλός κόσμος, θαυμαστές του, καθημερινά τηλεφωνούν για να μάθουν νέα του, σε αντίθεση με όλους όσους βοήθησε να κάνουν καριέρα στο πεντάγραμμο. «Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος» σχολίασε η σύζυγός του με παράπονο.

Ο Χιώτης τραγουδιστής, που έκανε καριέρα δίπλα στον Πάνο Γαβαλά, στον Βασίλη Τσιτσάνη και στη Σωτηρία Μπέλλου, που χάρισε μεγάλα σουξέ στη Γιώτα Λύδια, στην Τζένη Βάνου, στη Βίκυ Μοσχολιού και στον Μιχάλη Μενιδιάτη, βρίσκει λίγη παρηγοριά στη νέα δισκογραφική δουλειά του, με 12 υπέροχα λαϊκά τραγούδια, που είναι έτοιμη και θα κυκλοφορήσει σύντομα.

Πηγη:espresso

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ