25.7.2012 15:45

Ο Φ.Ο.Κ. για το θάνατο της Μ. Πασσαλή

 
Βαθιά θλίψη έχει σκορπίσει στο  Φιλοπρόοδο Όμιλο Καρδαμύλων  ο βίαιος και άδικος θάνατος της φίλης και συνεργάτριας  Μαρίας Γεράρδη Πασσαλή. Χάσαμε μια μοναδικά ταλαντούχα στις τέχνες και στο ήθος  Καραμυλίτισα ,   μια   καλλιτέχνιδα – ενδυματολόγο,  χαράκτρια , ένα άτομο της τέχνης και της προσφοράς  με Πανελλήνια εμβέλεια.  Για το  Φ.Ο.Κ. ήταν  ψυχή των παραδοσιακών φορεσιών  του   και η  ακάματη συνεργάτης που πεταγόταν απο το πατρικό της  σπίτι στα γραφεία του συλλόγου  για να ταξιδέψει μαζί μας στην παράδοση και τον πολιτισμό.  
Το Διοικητικό  Συμβούλιο του Φ.Ο.Κ σε έκτακτη συνεδρίασή του,  τη Τρίτη 24 Ιουλίου  2012, μετά τη φοβερή είδηση   του θανάτου της  Μαρίας  Γεράρδη  Πασσαλή  ομόφωνα αποφάσισε:
 1.Να εκφράσει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια της  εκλιπούσας και να της επιδοθεί το ψήφισμα αυτό.
 2.Να παραστεί  στην εξόδιο ακολουθία.
 3. Να παρουσιάσει την τελευταία ενδυματολογική δουλειά της με  Καρδαμυλίτικες παραδοσιακές φορεσιές στην εκδήλωση  ‘ Άρωμα Αιγαίου’  στην Πλατεία των  Άνω Καρδαμύλων στις  12  Αυγούστου 2012 στις 8.30 μ.μ. 
4. Να διατεθεί χρηματικό ποσό στη μνήμη της εκλιπούσης αντί στεφάνου.
5. Να δημοσιευθεί το παρόν στον Τύπο.
Καλό ταξίδι Μαρία,  θα σε έχουμε πάντα μαζί μας, τα έργα σου δεύτερη σάρκα μας,  σε κάθε εκδήλωση...    
Ευχόμαστε ολόψυχα στην οικογένειά της δύναμη και κουράγιο.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ